Haluatko pelata hauskoissa tunnelmissa? Kokeile seuraavia pelejä:

Foxin Wins

Foxin’ Wins on muutama vuosi sitten lanseerattu peli, jossa pääosassa on sympaattinen ja hauska kettu. Eläinaiheiset pelit ovat suosittuja, sillä niiden hahmoista saa esiin monenlaisia ominaispiirteitä. Tässä pelissä rikas kettu osaa olla myös viekas. Pelaaja voi kokeilla onnistuuko se myös häneltä.

Pelin markkinoille tuonut NextGen pelitalo on tehnyt hyvää työtä yhdistäessään huumoria, hyvän lisätoiminnan ja loistavan grafiikan. Tätä peliä on ilo pyöritellä. Peli löytyy myös mobiiliversiona. Pelin superveto-ominaisuus tuo slottiin lisäjännitystä ja sen avulla on mahdollista yrittää kalastella suurempia voittoja. Ominaisuuden voi valita itse pelin tason mukaan, vaikka joissakin kohdissa superveto käynnistyy itsestään. Pelissä jahdataan myös ilmaiskierroksia, jotka ilmestyvät kultakolikkopadan muodossa rullille.

Starburst

Suuren suosion saavuttanut Starburst yhdistelee perinteistä hedelmäpeliä ja nykyajan pelimahdollisuuksia. Symboleina toimivat hedelmäpeleistä tutut kuviot, jotka leijuvat avaruudessa. Pelin ulkonäöllinen toteutus saa kiitosta, sillä värimaailma ja musiikki ovat kerrassaan upeita.

Avaruudessa leijuvia voittolinjoja on kymmenen sillä voittosuora voi olla molempiin suuntiin. Pelissä ei ole lukuisia erikoistoimintoja mutta sitäkin mahtavammat mahdollisuudet voittaa kunnon potteja. Moni palaakin Starburstin pariin yhä uudelleen, sillä peli toimii ja voitot ovat sen mukaisia.

Ainoana erikoistoimintona on wild, joka laajenee koko riville ja käynnistää samalla ilmaiskierroksen. Sen aikana on mahdollista osua toiseen wildiin, joka myöskin laajenee koko riville. Tämä jippo mahdollistaa mahtavat voittomahdollisuudet.

Aloha Cluster Pays

Aloha Cluster Pays kuuluu NetEntin hauskoihin peleihin. Pelinvalmistajan tuttuun tyyliin se on hienosti rakennettu ja toteutettu peli. Peli vie pelaajan Tyynenvaltameren rentoihin tunnelmiin lautailemaan.

Hahmoina toimivat pääsiäissaarien patsaita muistuttavat tekeleet ja taustalla soivat lomatunnelmaa siivittävät letkeät biitit. Pelissä ei ole perinteisiä voittolinjoja, vaan pelaajan on tarkoitus saada symboleita rykelmiin, jotta voitot alkavat kilistä voittokassaan. Rykelmään on saatava vähintään yhdeksän samaa symbolia, jotta voittopotti alkaa kertyä. Rykelmien sattuessa kohdalle pelissä käynnistyy välillä Sticky-toiminto, jolloin voittorykelmän ulkopuolelle jäävät symbolit pyörähtävät uusiksi ja pelaajan mahdollisuudet napata suurempia voittoja paranevat.